Eida.cz - Víc než dny ve slovech

Víc než dny ve slovech

27. května 2017, 14:43 Eida

Obrázky a vizuální postřehy všedních dnů často vydají za víc než několik slov, nebo leckdy, jak by se asi dalo říct, klidně i za tři tisíce slov. Jde o to, že občas je toho kolem tolik, že slova sice ráda skáčou do vět, ale není jim úplně přáno se pořádně nadechnout, natož se shlukovat do květnatých souvětí a vyprávět o dávno přešlých dnech. Ale na mrknutí byly dny vyloženě krásné, tedy alespoň v iPhonu se tak jevily, zkrátka pohledy byly víc, než jen dny ve slovech.

Aby toho nebylo málo, samozřejmě vzniká spoustu instagramových a poloinstagramových, nebo dokonce i neinstgramových postřehů, které se nějakým nedopatřením nedostaly ven, nebo jen čekaly na svou chvíli, která ale bohužel zatím nepřišla.

A závěrem, protože všechno je ve skutečnosti prismatické a deformaci fotek umělou inteligencí se meze nekladou, přišlo i několik zábavných střípků z Prismy, která zachránila kolikrát neupravitelnou situaci.

Už dlouho ovšem nebyl pořádný instadýchánek, asi protože všeho bylo příliš mnoho a všechno bylo zbytečně hektické. Ale už brzy, ano, určitě brzy přijde chvíle, kdy se to celé zase napraví. Jelikož je nám přáno. A protože můžeme. Juch.

Eida
Tento článek přečetlo již 162 čtenářů (0 dnes).

Komentáře

Nový komentář