Eida.cz - Strašidla a dýně

Strašidla a dýně

5. listopadu 2011, 09:36 Eida

Tento pátek, jako už každý rok první pátek v listopadu, byla celá Studánka opět zaplavena všerůznými strašidly, roztodivnými duchy a samozřejmě pavouky. Stromy pomalu shodily své listy, vůkol se rozlévaly hlasité tóny z připravených reprosoustav a kolem páté hodiny již byly uličky zcela zaplněny nedočkavými odvážlivci. Kdokoliv přišel, okamžitě dostal dýni. Ale hned se z ní zase vydlabal.

Pro zábavu tu bylo úplně všechno. Závody na koštěti, hody koštětem, čarovné zametání, smeták... chyběl jen opravdový kyblíček. Pod katalpou se do výše kolmo tyčily čarovné bedny skoro jako minjiho magické koule z ryzího stříbra. Děti samou radostí vískaly, smály se a pobíhaly se svými svítícími náramky a ty nejšikovnější dokonce dostaly možnost si vylovit ze slizu vlastního hmyzáčka.

Všechny cesty byly vyzdobeny zářícími dýněmi a svíčkami a ve tmavých koutech strašily všemožné i nemožné mumie, meluzíny, rarášci a dokonce pár bubáků. Zábavné bylo i stanoviště se Shrekem a Fionou, kde si každý mohl ze Shrekova kouzelného bříška vyndat nějaký ten list či pamlsek a sníst ho. Nebo třeba lízátko. Dokonce se tam přišel podívat i malý roztomilý psík.

Z konce večera zbyla už bohužel jen šmouha a nějací ti duchové a přízraky, ale to se nedalo nic dělat. Nejlepší na celé akci rozhodně byla pozitivní zpětná vazba, takže si můžeme směle odškrtnout další bod na nekonečném prestižním seznamu a být nejlepší - a to i přes to, že se nám to ve finále trochu zamotalo s úklidem Shreka a jinými detaily v organizaci, ale to je vedlejší. Pořádnou dýni vám všem a papa příště :).

Eida
Tento článek přečetlo již 293 čtenářů (0 dnes).

Komentáře

Nový komentář